safirgiti.logosafirgiti.logosafirgiti.logosafirgiti.logo
  • نمایشگاه های بین المللی امارات
  • برگزاری همایش
  • اجاره خودرو در ایران
  • خدمات CIP فرودگاه امام
  • درباره ما
  • EnglishEnglish
  • صنعت ساختمان دبی Big5
    • سنگ خاورمیانه
    • طراحی و معماری
    • تهویه مطبوع دبی
    • تاسیسات خاورمیانه
    • درب و پنجره و شیشه دبی
    • طراحی شهری و منظره سازی دبی
    • ماشین آلات و مصالح ساختمانی خاورمیانه
  • صنایع غذایی
    • محصولات ارگانیک و طبیعی دبی
    • شیرینی و شکلات ISM خاورمیانه
    • صنایع غذایی گلفود دبی Gulfood
    • ماشین آلات تولید و بسته بندی Gulfood Manufacturing
  • صنایع پزشکی و داروسازی
    • فناوری و دارویی Duphat
    • تجهیزات پزشکی Arab Health
    • تجهیزات آزمایشگاهی Arablab
  • دیگر نمایشگاه ها
    • طراحی داخلی Index
    • نفت و گاز ابوظبی Adipec
    • چاپ و بسته بندی Gulf Print & Pack
✕
سمینار نقش روغن پالم مالزی در تامین روغن های مورد نیاز ایران
سمینار نقش روغن پالم مالزی در تامین روغن های مورد نیاز ایران
2 مارس, 2022
ویزای امارات از سپتامبر 60 روزه می شود
ویزای امارات از سپتامبر 60 روزه می شود
18 آگوست, 2022
نمایش همه

نمایشگاه اکسپو 2020

نمایشگاه اکسپو 2020

اکسپو دبی چه زمانی به پایان می‌رسد و اکسپوی بعدی کجا خواهد بود؟

نمایشگاه اکسپو 2020 دبی در روز شنبه، 19 مارس، به نقطه عطف قابل توجه 20 میلیون بازدید کننده رسید و برخلاف همه پیش بینی ها ، تاریخ ساز شد.اکسپو دبی، جهان را در امارات متحده عربی گرد هم آورد تا بزرگترین گردهمایی جهانی از زمان همه گیری کرونا برپا شود.

بزرگ‌ترین رویدادی که تا به حال در جهان عرب برگزار شده است، با نشان دادن انعطاف‌پذیری عظیم در مواجهه با چالش‌های بی‌سابقه، تجربیات فرهنگی، آموزشی و سرگرمی بی‌نظیری را با 192 کشور گرد هم آورد تا کشورها ، بهترین های خود را رائه دهند و به نمایش بگذارند.

حضور رهبران جهان، نوآوری های پیشرفته، قهرمانان ورزشی، هنرمندان برنده جایزه گرمی، معماری باورنکردنی، سوپراستارهای عرب، انجمن های نوآورانه، غذاهای جهانی ، چیزهای جدید و غافلگیرکننده در هر روز از جمله حدود 32000 رویداد و جاذبه های بی شمار ، عواملی بودند که اکسپو 2020 دبی را به این دستاورد عظیم ، 20 میلیون بازدیدکننده رساندند.

اکسپوی بعدی کی و کجاست؟

نمایشگاه بعدی در اوزاکای ژاپن در سال 2025 برگزار خواهد شد.
اکسپو اولین بار در سال 1851 در لندن پایه‌گذاری و برگزار شد. نمایشگاه‌ها معمولاً هر پنج سال یکبار برگزار می‌شوند، اما اکسپو 2020 به دلیل همه‌گیری یک سال به تعویق افتاد.
اوزاکا در سال 1970 میزبان این نمایشگاه جهانی با موضوع "پیشرفت و هماهنگی برای بشریت" بود. موضوع آن در سال 2025 "طراحی جامعه آینده برای زندگی ما" خواهد بود که انتظار می‌رود 150 کشور و 25 سازمان بین‌المللی در آن شرکت کنند. اکسپو 2025 در 13 آوریل افتتاح و در 13 اکتبر بسته خواهد شد.

غرفه ژاپن در نمایشگاه اکسپو 2020 یکی از محبوب‌ترین غرفه‌های امسال بوده است. سازمان‌دهندگان اطلاعات مربوط به زمانی را که بازدیدکنندگان در بخش‌های مربوط به طبیعت، تاریخ و غیره صرف کرده‌اند جمع‌آوری می‌کنند، که از این یافته‌ها برای مدیریت نمایشگاه اوزاکا در سال 2025 استفاده کنند.

چه اتفاقی برای محل نمایشگاه اکسپو می‌افتد؟

سایت اکسپو 2020 در دبی پس از پایان نمایشگاه جهانی - با دوچرخه‌سواری روش اصلی حمل و نقل - به یک منطقه مسکونی به نام منطقه 2020 تبدیل خواهد شد. این منطقه که 4.38 کیلومتر مربع مساحت دارد برای میزبانی از 145000 ساکن و شاغل با شغل‌های نوپا و همچنین شرکت‌های چند ملیتی که در این منطقه فعالیت می‌کنند تغییر کاربری خواهد یافت.

بیش از 600 استارت‌آپ و کسب‌وکار کوچک از سرتاسر جهان برای اینکه اولین مستاجران منطقه 2020 باشند، که در اکتبر افتتاح خواهد شد، رقابت می‌کنند. بیش از 3000 کسب‌وکار از 129 کشور برای حضور و استفاده از این منطقه ثبت‌نام کردند که از میان آنها 628 کسب‌وکار در فهرست نهایی قرار گرفتند. استارت‌آپ‌هایی که در منطقه 2020 حضور خواهند داشت از میان آنان انتخاب خواهند شد.

این منطقه به اولین "شهر 15 دقیقه‌ای" کشور تبدیل خواهد شد، به این معنی که می‌توان بدون نیاز به ماشین، پیاده‌روی یا دوچرخه سواری کرد.بخش بزرگی از زیرساخت‌های منطقه 2020 حول محور سلامت و رفاه، و با هدف ترویج یک سبک زندگی فعال، متعادل و سالم می‌باشد. این سایت راه‌حل‌های رفت و آمد هوشمند و وسایل حمل و نقل پایدار برای جابجایی بین محل کار و خانه را ارائه می‌کند.

چه چیزهایی در سایت اکسپو باقی خواهد ماند؟

هنگامی که نمایشگاه جهانی در 31 مارس به پایان برسد، کار برای تبدیل این سایت 8 میلیارد دلاری به یک منطقه مسکونی و تجاری آغاز خواهد شد. تخمین زده می‌شود که حدود 80 درصد از سازه‌ها هر کدام به شکلی باقی بمانند. بریتانیا قبلاً گفته است که یک مرکز تکنولوژی‌های نوین مبتنی بر هیدروژن با امارات در این محل افتتاح خواهد کرد. دولت ایتالیا نیز گفته که پروژه‌ای مربوط به حفظ آثار به نام "رنسانس" را در این مکان اجرا خواهد کرد تا آثار باستانی و آثار هنری به دست آمده از مناطق جنگی را نگهداری کند.

مرجان فریدونی، معاون ارشد و مسئول توسعه میراث اکسپو 2020 دبی، کمی قبل از آغاز این نمایشگاه، در گفتگو با نیشن گفته بود که برخی از بزرگترین ساختمان‌های موجود در محل، مانند غرفه موبیلیتی، با در نظر گرفتن کاربرد آن در آینده ساخته شده‌اند. "وقتی به ساختمان‌ها فکر می‌کردیم، به طور خودکار این را در نظر داشتیم که این ساختمان‌ها پس از پایان رویداد چه استفاده‌ای خواهند داشت. ما از نزدیک با معماران در ارتباط بودیم و روی طرح‌ها کار می‌کردیم تا بعداً این امکان را داشته باشیم که آن بنا را به عنوان یک ساختمان اداری تجاری تغییر کاربری دهیم."

نمایشگاه های پیش رو در امارات متحده عربی
اشتراک
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت راهیان سفیر پارس گیتی می باشد.
طراح وب سایت: imanextagon@gmail.com
  • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست

ارتباط با ما از طریق واتس اپ